John Williams

Geboren: 27-12-1969 te Paramaribo, Suriname

Nadat John jarenlang achter de schermen heeft meegewerkt aan diverse programma’s zien we hem in 1996 voor het eerst voor de schermen bij Call TV. Daar zijn de eerste stappen gemaakt voor John als zowel presentator als acteur. Zo was hij te zien in series als Westenwind, Costa, Blauw Blauw, Bonbini Beach en Onderweg naar Morgen.

Vanaf 2005 is John vaste presentator geworden voor RTL4, waar hij programma’s presenteerde als Een Zaak van Bloemen, Bestemming Bereikt en Dancing on Ice. 2005 was ook het jaar waarin het eerste seizoen te zien was van help, mijn man is Klusser dat nog steeds te zien is bij RTL4.

Maar de afgelopen jaren heeft John nog meer hulpprogramma’s achter zijn naam kunnen schrijven zoals Help, mijn man heeft een hobby,  Dubbeltje op z’n kant (met Annemarie van Gaal), Bonje met de Buren (met Natasja Froger),  Het Spijt Me em Dubbeltje op z’n kant Zakelijk.

In 2014 & 2015 heeft hij voor RTL5 twee seizoenen van De Slechtste Chauffeur van Nederland gemaakt.

Naast presentator is John ook eigenaar van JW Media, een multimediaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van formats.

Tevens is John de founding father van het RTL Sterrenteam; een team van tv-sterren, artiesten en ex-profs die met veel plezier een goeie pot voetbal spelen. Tegenstanders zijn bijvoorbeeld jubilerende amateurclubs, oud-profteams en natuurlijk goede doelen.