Danny Diëgo

Hij is één van de meest gefotografeerde mannen in Nederland, is te zien in commercials en op tv, maar heeft zijn hart vooral verloren aan het zingen. “Muziek maakt mij gelukkig”, zegt hij. Danny Diëgo gaat 2018 alvast swingend in met zijn 6e single “Zo komen dromen uit”.  De titel zegt al genoeg over hoe hij terug kijkt op zijn eigen persoonlijke leven.

Danny Diëgo (34) uit Delft was als kind al volop met muziek bezig, zong in een kinderkoor, speelde als tiener in diverse schoolmusicals. Maar door zijn ‘looks’ werd hij steeds vaker gevraagd voor modeshoots en commercials en het zingen raakte zo op de achtergrond.

‘Maar de oude liefde voor muziek laaide op toen ik in de kroeg een keer de microfoon pakte en een jazz nummer zong’, zegt Danny. ‘Meteen waren mijn vrienden enthousiast en pikte ik de draad weer op, ging naar een zangopleiding en nam mijn eerste nummers op.” Nu drie jaar later is Danny Diëgo niet alleen een bekend gezicht in Nederland maar begint ook Vlaanderen hem mondjesmaat te ontdekken.

Benieuwd naar de verloop van zijn carrière ?

Volg hem op zijn social media en blijf up to date.

Facebook-Dannydiego.official

Instagram-Dannydiego.official

Danny Diëgo is exclusief te boeken bij Clear Entertainment