Het Volendansmeezingfeest!

Het Volendansmeezingfeest. Dat is wat het is.
De beste formats behoeven geen verdere uitleg, en dit is er zo een!

Hieronder, voor de vorm, dan toch maar even een korte beschrijving:

Het Volendansmeezingfeest is in totaal 4 uur op locatie aanwezig. Het speciaal ontworpen decor zet gelijk de toon; een 5 meter lange klomp als DJ booth, Volendamse huisjes, een draaiende molen, kortom, we nemen u mee naar het oudste vissersdorp aan het IJsselmeer en trakteren de bezoekers op een ouderwets gezellige, aaneengesloten Volendamse avond, of beter gezegd een Volendansmeezingfeest!

Uniek aan dit format is dat er de hele avond alleen maar Volendamse liedjes zullen klinken, The Cats, BZN, Jan Smit, Nick en Simon enz., de palingsound zal door de speakers schallen.

De DJ introduceert maar liefst 2 gastartiesten, echte Volendammers, zij zingen de sterren van de hemel, allemaal Volendamse liedjes, ze zingen eventueel duetten en dit drietal zorgt voor een knallende avond!

Bijzonder is de samenwerking met het bekendste café van Volendam,
’t Gat van Nederland, het feestcafé van Volendam, dat als ‘hofleverancier’ haar artiesten uit eigen stal presenteert.

De titel ‘De Allergrootste Hits van Volendam’ is een understatement, dit feest MOET je gewoon beleven!

Het Volendansmeezingfeest is een nieuw fris format dat voor een betaalbare prijs een volledig verzorgde avond neer zet. Een ludiek decor, geluid tot 700 personen, 4 uur lang de beste zangers van Volendam en een flinke dosis Volendamse gezelligheid maken dit feest tot een gegarandeerd succes. Een aanrader dus!

Het Volendansmeezingfeest is exclusief te boeken is bij Clear Entertainment. Neem voor meer informatie contact op met het team van Clear Entertainment.