Met veel passie voor muziek, sfeer en omgeving is hij een persoon die met de nodige professionaliteit uw avond tot een feest maakt. Met ruim 20 jaar ervaring, bestaat 90 procent van alle aanvragen van DJ Chiel uit mond tot mond reclame. U weet toch ook wie u op uw bruiloft uitnodigt? Waarom de DJ dan ook niet?

Na een aanvraag maken we een afspraak om te kijken of het klikt samen. Dus een uurtje op de koffie is erg fijn om elkaar te ontmoeten en een indruk te krijgen of het goed zit. DJ Chiel neemt de wensen met u door en daarbij een passend feest zoeken om te komen kijken hoe Chiel zich presenteert naar de mensen, hoe zijn apparatuur eruit ziet en hoe hij de sfeer bepaald. Zo werken we samen aan een onvergetelijk feest waar u nog jaren op terug kan kijken.

DJ Chiel komt altijd met professionele apparatuur. Licht en geluid tot 250 pers is dan ook geen probleem.

Meer opties voor een topfeest?

Ja hoor! Sinds geruime tijd hebben we veel ervaring met een stukje extra beleving tijdens uw feest. Denk daarbij aan:
– Een Saxofonist, vocalist(e), gitarist
– Confetti en Co2 effecten
– Een heuse Led Wall van 4 mtr x 2,40 mtr ( te gebruiken voor trouwfoto’s/filmpjes/sketsches en Visuals voor extra beleving (zie filmpje)

Informeer naar de prijzen om een reëel beeld te krijgen van de kosten en bekijk deze promo die uw feest net even het verschil maakt.